Toggle navigation
ក្រុមប្រឹក្សាសេដ្ឋកិច្ច សង្គមកិច្ច និងវប្បធម៌ (ក.ស.វ.)
ECONOMIC, SOCIAL AND CULTURAL COUNCIL (ECOSOCC)
Toggle navigation
ទំព័រដើម
អំពីក.ស.វ.
ថ្នាក់ដឹកនាំនិងសមាជិក
ទីប្រឹក្សានៃក.ស.វ.
អគ្គលេខាធិការដ្ឋាន
ព័ត៌មាន
សកម្មភាពប្រចាំថ្ងៃរបស់ ក.ស.វ.
ព័ត៌មានផ្សេងៗ
កម្មវិធី វ.ផ.ល.
អំពី វ.ផ.ល.
សេចក្ដីសម្រេចរាជរដ្ឋាភិបាល
អំពី ក.ប.ល.
អំពីក្រុម វ.ផ.ល. (ក្រសួង-ស្ថាប័ន)
សៀវភៅអំពី វ.ផ.ល.
លេខាធិការដ្ឋាន ក.ប.ល.
ការវាយតម្លៃ
លិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្ត
លិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្ត
ការងារកសាងលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្ត
ការបោះពុម្ពផ្សាយ
ព្រឹត្តិបត្រព័ត៌មាន
វិភាគស្ថានភាពសេដ្ឋកិច្ច សង្គមកិច្ច និងវប្បធម៌
អត្ថបទស្រាវជ្រាវ
សៀវភៅវាយតម្លៃផល់ប៉ះពាល់នៃលិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្ត
សមិទ្ធផលខ្លឹមៗរយៈពេល២០ឆ្នាំ
ទំនាក់ទំនង
ការវាយតម្លៃផលប៉ះពាល់លិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិលម្អិត
ទំព័រដើម
ការវាយតម្លៃផលប៉ះពាល់លិខិតបទដ្ឋានគតិយុត្តិ
លម្អិត
ប្រកាសស្តីពីវិធានបច្ចេកទេស(បទបញ្ជាបច្ចេកទេស)ផលិតកម្មល្អក្នុងរោងចក្រសិប្បកម្មកែច្នៃម្ហូបអាហារក្នុងគោលបំណងពាណិជ្ជកម្ម
2012-11-09
2012-10-09
ក្រសួងរ៉ែ និងថាមពល
ការវាយតម្លៃបឋម
បានបញ្ចប់
MoME000010
ទាញយក
ការផ្ដល់យោបល់របស់អ្នកនឹងត្រូវរក្សាទុកជាសម្ងាត់
ចូរសរសេរមតិរបស់អ្នក
ចូរបំពេញអីុម៉ែលរបស់អ្នក
ចូរបំពេញឈ្មោះរបស់អ្នក
រក្សាទុក
ក្រុមប្រឹក្សាសេដ្ឋកិច្ច សង្គមកិច្ច និងវប្បធម៌ (ក.ស.វ.)
ក្រុមការងារ IT
លោក
អៀង រដ្ឋា
ប្រធានផ្នែកប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងឯកសារ ទិន្នន័យ និងព័ត៌មាន
លោក
ឃឹម ច័ន្ទតារា
អនុប្រធានផ្នែកប្រព័ន្ធគ្រប់គ្រងឯកសារ ទិន្នន័យ និងព័ត៌មាន