កិច្ចប្រជុំជំនាញបច្ចេកទេសលើសេចក្តីព្រាងច្បាប់ស្តីពីម្ហូបអាហារ ដែលប្រព្រឹត្តទៅនាថ្ងៃអង្គារ ៣កើត ខែបុស្ស ឆ្នាំឆ សំរឹទ្ធិស័ក ព.ស២៥៦២ ត្រូវនឹងថ្ងៃទី៨ ខែមករា ឆ្នាំ២០១៩ ដឹកនាំដោយ សហប្រធាន៖
-ឯ.ឧ ទេស អែតដា តំណាងក្រុមប្រឹក្សាសេដ្ឋកិច្ច សង្គមកិច្ច និងវប្បធម៌
-ឯ.ឧ លីវ សុវណ្ណា តំណាងក្រុមប្រឹក្សាអ្នកច្បាប់
ដោយមានការចូលរួមពីសមាជិកក្រុមប្រឹក្សាសេដ្ឋកិច្ច សង្គមកិច្ច និងវប្បធម៌ សមាជិកក្រុមប្រឹក្សាអ្នកច្បាប់ ព្រមទាំងតំណាងសាមីក្រសួងដឹកនាំដោយ លោកជំទាវ តឹក រ៉េតកំរង រដ្ឋលេខាធិការ ក្រសួងពាណិជ្ជកម្ម។
ECOSOCC